Noi aparitii la Editura Litera



Este o culegere foarte interesanta pentru cei mici.Cuulegerea cuprinde o serie de jocuri pe care le puteti desfasura  in sala de clasa,in curte sau in excursii. Veti gasi jocuri amuzante de atentie, de miscare, de indemanare, de imaginatie, senzoriale, pentru dezvoltarea coeziunii grupului. Acestea se desfasoara in perechi, in grupuri mici sau cu toata clasa. Jocurile propuse conduc la obtinerea urmatoarelor beneficii pentru copii:
  • ofera context de invatare despre regulile sociale si despre modul de interactiune cu ceilalti;
  • ofera context de invatare despre manifestarea adecvata a emotiilor;
  • favorizeaza achizitionarea unor abilitati cognitive: orientarea atentiei, concentrarea intr-o activitate pe perioade de timp mai indelungate, dezvoltarea capacitatii de memorare, a limbajului etc.;
  • incurajeaza manifestarea creativitatii si identificarea unor solutii diferite la probleme comune;
  • incurajeaza spiritul de initiativa si curajul de a intra in competitie;
  • fac posibil progresul copilului in plan psihologic.

    Culegerea se adreseaza atat cadrelor didactice, cat si parintilor sau bunicilor interesati de importanta jocului in dezvoltarea relatiilor copilului cu egalii sai si cu adultii. 
libris.ro%20

O carte foarte interesanta cu 1000 de intrebari prin care va puteti testa cultura gnerala in anumite domenii .Asadar distractie la maxim pentru intreaga fanilie.


Stim cu totii ca primele notiuni despre tot ceea ce ne inconjoara,despre mediu,plante,animale le primim din familie.Iata o carte care ii introduce pe cei mici (varsta 1-3 ani) in minunata si msterioasa lume a animalelor.   Coperta buretata, imaginile spectaculoase, culorile vii si formatul potrivit varstei la care copiii invata primele cuvinte transforma acest prim dictionar vizual intr-o atractiva jucarie educativa.
    Cu ajutorul cartii copilul invata primele cuvinte, isi dezvolta abilitatile de vorbire si vocabularul, si isi imbunatateste coordonarea ochi-mana.

aici sunt doar 3 dintre multele titluri de pe libris.ro.De precizat faptul ca la toate cartile pe care le cumparati de la editura Litera beneficiati de o reducere de pret de 30%




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacienta tacuta-Alex Michaelides

O privire asupra Drepturilor Copilului

Social-democratie si sindicalism