Cum sa-ti reinventezi viata

libris.ro%20 Exista momente in viata cand facem mai multe sacrificii pentru altii decat pentru noi.In principiu persoanele pentru care facem sacrificiile sunt cele apropiate,din familie-parinti,bunici,frati ,persoana iubita sau chiar prieteni foarte apropiati.Este normal sa-i ajutam pe cei aflati in nevoie ,sa-i sprijinim,dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijam propria persoana.Se intampla sa ne temem de faptul ca ne ameninta persoana iubita ca ne paraseste,ne temem de esecurile financiare desi pe plan financiarsi profesional avem doar reusite si totusi pe acest plan suntem vesnic nemultumiti.? Autorii acestei carti, celebri specialisi in psihoterapia cognitiva, te ajuta sa identifici cele 11 ”capcane mentale” asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emotiilor, gandurilor si comportamentelor, vei invata cum sa ”spargi” ciclul reactiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viata implinita, evitand ”capcanele” vietii – de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emotionala, esec si vulnerabilitate.
Jeffrey E. Young, fondator al psihoterapiei centrate pe scheme cognitive, este director si formator la Centrul de Terapie Cognitiva din New York.
Janet S. Klosko este codirectoare la Centrul de Terapie Cognitiva din Long Island, New York, si este specializata in psihoterapia anxietatii.Cartea se afla chiar aici:https://goo.gl/Rn2N49
carturesti.ro%20

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacienta tacuta-Alex Michaelides

O privire asupra Drepturilor Copilului

Social-democratie si sindicalism