O istorie intima a omenirii

Editura Nemira pune la dispozitie aceasta carte foarte interesanta In paginile acestei carti nu veti gasi istoria ordonata ca in muzee, cu fiecare imperiu si perioada atent delimitate, ci o istorie a sentimentelor si emotiilor oamenilor din trecutul si prezentul nostru.
O carte provocatoare, care pune sub lupa felul in care au evoluat sentimentele si relatiile umane de-a lungul timpului, in diversele culturi ale lumii.
In 25 de capitole, Theodore Zeldin porneste de la dilemele vietii de azi si priveste spre sperantele pierdute si redobandite ale fiintei umane, spre singuratate si imunitatea la ea, spre arta conversatiei si spre aparitia unor noi forme de iubire si dorinta.
Cum s-a schimbat in timp dorinta pe care barbatii o simt fata de femei sau alti barbati? Cum au scapat oamenii de frica inventand frici noi? De ce sunt asa de fragile prieteniile dintre barbati si femei? Iata cateva dintre intrebarile la care se cauta raspuns.
 Cartea se gaseste chiar aici: https://goo.gl/kzRnx8
Pentru ca nu mai este mult pana la startul noului an scolar am sa atasez aici si un banner cu o promotie interesanta a celor de la carturesti


carturesti.ro%20

De asemenea incepand de maine 22 august si pana pe 3 septembrie va fi disponibila promotia celor de la emag numita ,,Back to School ".O puteti vedea accesand bannerul urmator


evomag.ro%20

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacienta tacuta-Alex Michaelides

O privire asupra Drepturilor Copilului

Social-democratie si sindicalism